VÍNA, Z KTORÝCH SA PRIHOVÁRA PRÍRODA
V našej vínnej karte nájdete prívlastkové vína, ktoré boli pripravované metódou spontánneho kvasenia. Každému vínku doprajeme čas na prirodzené zrenie. Pri bielych vínach je to minimálne 1 rok, pri červených až 3 roky. V našej pivnici v Komjaticiach dozrievajú v drevených barrikových sudoch, ale aj v nerezových tankoch. Vína, koré vám ponúkame, pripravujeme s láskou a fortieľom našich starých otcov v maximálnej kvalite bez použitia chémie a ďalších pridaných aditív. Všetky naše vínka sú vyrábané z hrozna, ktoré dozrievalo v najteplejšej a najslnečnejšej oblasti a to na Južnom Slovensku.
Vínna karta
CUVEE HAŠARDÍKY
Ľahké svieže víno, hrozno pochádza zo starého 50-ročného vinohradu, vzniklo unikátnym spojením odrôd Iršai, Veltlín Zelený, Rizling Vlašský. Hodí sa na grilovačku, aj počas pracovného týždňa?.MULLER THURGAU
Svieže mladé víno s príjemnou kyselinkou, v múškátovo-ovocnej aróme prevláda broskyňa. Odporúčame na príjemný sobotný večer.RÓZA
Suché ružové víno, pripravené metódou spontánneho kvasenia. Netradičné ružové víno, pochádzajúce z odrody Pinot noir, ktoré zrelo v drevených sudoch.DEVÍN
Pikantné biele suché víno s vyváženou kyselinkou a prevažujúcou korenistou arómou, vyrobené z hrozna novej slovenskej odrody. Toto víno si rýchlo zamilujete.TRAMÍN ČERVENÝ
Suché biele víno, vyrobené metódou spontánneho kvasenia, Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti, z obce Dvory nad Žitavou, z integrovanej produkcie. Vínko má plnú korenistú vôňu s dominanciou medu a extraktívnou chuťou s nižším obsahom kyselín.RIZLING RÝNSKY
Biele polosladké víno s výraznou ovocno-lipovou vôňou. Chuť je plná a extraktívna so sviežou kyselinkou. Odporúčame napríklad k dezertom.FRANKOVKA MODRÁ BARRIQUE
Vyvážené červené víno, ktoré zrelo 12mesiacov v drevených sudoch. Víno sýto rubínovej farby s výraznou ovocnou vôňou, v chuti cítiť škoricu.ALIBERNET BARRIQUE
Plné tmavočervené červené víno s výraznou ovocnou-makovou vôňou. Harmonické vyzreté víno s vyšším obsahom tanínov.DORNFELDER BARRIQUE
Suché červené víno vyrobené metódou spontánneho kvasenia, z hrozna, ktoré dozrelo v Tvrdošovciach na Južnom Slovensku, hrozno pochádza z integrovanej produkcie. Červené víno intenzívnej farby s výraznou ovocnou vôňou, v ktorej prevažuje višňa v čokoláde.